OVER MIJ

Mijn naam is Kim Vester en ik ben het gezicht achter Studio Mooj. Met veel plezier heb ik mij, in mijn schoonheidssalon in Den Ilp, gespecialiseerd in permanente make-up, ook wel PMU genoemd. In mijn dagelijks leven zag ik regelmatig mensen met verkeerd aangebrachte permanente make-up. Ik vond dat dit een stuk mooier kon worden aangebracht. Sindsdien breng ik permanente make-up aan op wenkbrauwen, ogen (eyeliner) en lippen.

CONTACT

Denk je er over na om permanente make-up aan te laten brengen? Neem dan contact met mij op. Ik luister graag naar al je wensen en streef, samen met jou, naar het beste resultaat.

Al sinds heugenis ben ik geïnteresseerd in make-up en andere vormen van natuurlijke schoonheid. Ik besloot dan ook om van mijn hobby mijn werk te maken en na mijn opleiding bij Irma Hulscher, volg ik nog steeds masterclasses. Irma is al sinds 1990 een autoriteit op het gebied van permanente make-up en heeft de Academie voor PMU opgericht. Irma werkt altijd met de nieuwste technieken en laat zich jaarlijks wereldwijd bijscholen (in Rusland, Korea en Amerika). Kijk voor meer informatie op www.irmahulscher.nl